Huolto

Huolto

Totaltekin oman korjaamon työveloitukset

Iskunvaimenninhuoltomme toimii nyt ympäri vuoden. Sen käytössä on aina viimeisin säätötieto ja uusimmat ideat. Vaimentimesi laittaa kuntoon myös lähin valtuutettu Totaltek-huoltopiste, jonka osoitteen löydät jälleenmyyjälistaltamme.

 

Huollamme Totaltek-iskunvaimentimet alla olevilla hinnoin. Hintaan sisältyy vaimentimen perusteellinen purkaminen, osien pesu, tarkastus, vaimentimen kokoonpanotyö, paineistus, öljy ja typpikaasu. Jos tiedossamme on entistä parempia shimmityksiä, vaihdamme niitä vaimentimiin huollon yhteydessä kiinteällä hinnalla, joka sisältää työn ja jousta lukuun ottamatta kaikki tarvittavat muutososat.

 

Totaltek-huolto, ei säätönuppia 55,00 €

Totaltek-huolto, yksi säätönuppi 60,00 €

Totaltek-huolto, kaksi säätönuppia 65,00 €

Totaltek-huolto, kolme säätönuppia 70,00 €

Säätöjen vaihto huollon yhteydessä 25,00 €

 

Totaltekin kaikki iskunvaimentimet on tehty tyhjiöpumpulla huollettaviksi. Sen avulla vaimentimen sisältä imetään ensin kaikki ilma ja sen mukana myös kosteus pois. Tämän jälkeen vaimennin täytetään paineistetulla öljyllä. Tyhjiöpumppaus ja paineistus toistetaan vielä kerran, jotta myös öljyyn liuennut ilma saadaan poistetuksi.

 

Pidämme yllä hyvin kattavaa varaosavarastoa, koska asiakas ei saa jäädä pulaan reitiltä lipsahtamisen kaltaisen vahingon yllättäessä.

 

Varastossamme on runsaasti alkuperäisiä Totaltek Racing Suspension erikoistyökaluja, joita myymme mielellämme valtuuttamillemme iskunvaimenninhuolloille

Lähettämö lomalla

Verkkokauppamme lähettämö on kesälomalla

Toimitamme verkkokauppaamme tulleita tilauksia taas 15.07.2024. Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa vaivaa!