Lataa vaimentimesi asennusohje ja tutustu siihen ennen kuin ryhdyt ruuvaamaan iskunvaimenninta paikoilleen. Näin varmistat, että uusi hieno vaimentimesi toimii niin kuin sen pitää!

Useimmiten vaimentimen paikalleen asentaminen on hyvinkin yksinkertainen juttu, mutta joskus operaation yhteydessä joutuu tekemään pieniä muutoksia jousituksen rakenteisiin ja silloin on paikallaan tutustua kyseisen vaimentimen asennusohjeeseen perusteellisemmin.

 

Olemme huomanneet, että Totaltekin asiakkaiden joukossa on kädentaidoiltaan hyvin monen tasoisia mekaanikkoja. Joillekin asennusohje on hyvinkin tärkeä ja kiinnostava dokumentti, mutta joku toinen tuskin edes vilkaisee sitä. Hänelle kaikki on niin selvää ja yksinkertaista.

 

On kuitenkin yksi asia, joka tuntuu kaikkia asiakkaitamme yhdistävän. Kun vaimentimia myydään eteenpäin, ovat kaikki paperit hukassa. Tähän asti uudella omistajalla ei ole ollut mitään keinoa saada selville sitä, miten iskunvaimentimet pitää ajopeliin paikalleen ruuvata. Sen vuoksi lisäämme asennusohjeet kauppaan, sillä täältä ne eivät mene hukkaan.

 

Asennusohjeiden teko on valtava urakka, eivätkä ne valmistu meiltä ihan hetkessä. Pyydämme siksi kärsivällisyyttä odotukseen, kyllä ne aikanaan ilmestyvät tänne näkyville.

 

Katso iskunvaimentimen kanteen merkitty tuotekoodi ja kirjoita koodi, tai ainakin sen alkuosa, alla olevaan hakukenttään ilman ”PART #”-merkintää. Paina tämän jälkeen hakunappia, jolloin kauppa hakee sinulle kaikkien sellaisten vaimentimien osalistat, joiden tuotekoodi alkaa antamallasi koodilla. Valitse tämän jälkeen esille tulevasta listasta sellainen tiedosto, jonka nimen loppuosa on sama kuin vaimentimen ”Setup”-tarran teksti.

Lähettämö lomalla

Verkkokauppamme lähettämö on kesälomalla

Toimitamme verkkokauppaamme tulleita tilauksia taas 01.07.2024. Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa vaivaa!